Red Hot Chili Peppers presenetili študente na zabavi s ‘Can’t Stop’

Predstavljajte si, da ste študent na zabavi za noč čarovnic, ko z nenapovedanim nastopom presenetijo zamaskirani Red Hot Chili Peppers. Rokerji so se v šemah odpravili na šolo Viewpoint v Calabasasu, Kaliforniji, kjer so energično nastopili pred otroki bobnarja Chada Smitha.Na to šolo hodijo otroci Chada Smitha, ki je na twitterju zapisal: “Who rocks out at 9:30am at my kids’ school? We do!” Znani glasbeniki so zaigrali ‘Can’t Stop’ iz leta 2002 (By The Way album). Anthony Kiedis kot majhen deček v šolski uniformi, Flea kot okostnjak in Josh Klinghoffer z zeleno lasujo. Tam v ozadju pa je Chad Smith kot Papal regalia z masko Guyja Fawkesa. To se lahko spomnijo samo eni in edini Red Hot Chili Peppers. 

Skupina je pred kratkim naznanila, da se vrača v studio. Mogoče bo nov album malo bolj tvegan, saj je bila to največja kritika prejšnjega, ki je nastal kot kopica skladb iz vaj in improvizacij. Za New York post je Kiedis potrdil, da bo skupina v dveh tednih začela snemati nov material, skladbe pa so že napisane. To bo njihova dvanajsta plošča in tretja s trenutno postavitvijo članov.

Medtem pa delajo tudi na stranskih projekt; Flea bo izdal svojo biografijo. Uradni datum izida je 25. september, knjiga pa nosi naslov ‘Acid For The Children‘ in bo govorila neverjetno življenjsko zgodbo enega najboljših basistov na planetu. Postavila se bo na ulice Los Angeles in bo skušala zajeti, kako je ulična podgana sčasoma postala svetovno poznani rock zvezdnik. Flea je spregovoril o odvisnosti od drog in je dejal, da je bil v bližini substanc od dneva, ko se je rodil.