Razpis za koncertno sezono Ba kanala 2024 je odprt

Ba Kanal (Foto PROMO)
Odprt je razpis društva Ba kanal za izbor glasbenih izvajalcev za koncertno-snemalno sezono 2024.
Na razpis se lahko prijavi vsak glasbeni izvajalec z avtorskim programom. Izbrani izvajalci poleg organiziranega koncerta v Celju dobijo brezplačno avdio in vizualno snemanje celotnega koncerta. Posnetki posameznih skladb so po obdelavi objavljeni na našem YouTube kanalu.

Razpisna dokumentacija in prijavnica sta dostopni TUKAJ
.
***
Ba kanal je celjska mladinska organizacija, člane katere družita ljubezen do lokalne glasbe in želja po skupnem ustvarjanju kvalitetne kulturno-umetniške avdio-video produkcije v javnem interesu. Koncerte prirejamo in snemamo od leta 2017, s posnetki pa na svojem kanalu gradimo javno digitalno knjižnico slovenske avtorske glasbe. S posnetkom live nastopa želimo podpreti predvsem mlade in uveljavljajoče se glasbene izvajalce z avtorsko glasbo. S posnetkom omogočimo prijave na razpise in festivale, v primeru da svoje glasbe še niso posneli. Naša prednost je, da pri tem za izvajalca ne nastanejo nikakršni stroški. S svojim delovanjem želimo v karseda veliki meri podpirati avtorsko umetnost, hkrati pa iz meseca v mesec izdelujemo lahko dostopno in raznoliko knjižnico slovenske avtorske glasbe na svojem YouTube kanalu, ki novo glasbo približa več uporabnikom po celi državi in širše.
Vabimo vas, da nas spremljate na Facebooku in Instagramu, kjer objavljamo novice glede razpisa. Vabljeni k prijavi oz. delitvi sporočila z morebitnimi interesenti.