Punk ekstravaganca na Metelkovi za 31. oktober

No OFFENCE! (Foto: PROMO)

V nedeljo 31. oktobra. 2021, se bo v klubu Channel Zero na Metelkovi ob 19h začelo praznovanje punka, mask in dekadence jesenskih noči.

Ljubljanski melodic punkerji No OFFENCE! s pomočjo Dirty Skunks, Earsplitter in Channel Zero predstavljajo NAJBOLJ NESNAŽNI HALLOWEEN!

Dogodek je nastal kot skupek praznovanj, ki jih bodo strnili v epski večer punka in mask. Za No OFFENCE! bo to poseben dogodek, na katerem bodo enomesečno turnejo (od 28. avgusta do 1. oktobra) s 7 nastopi po Sloveniji (tako samostojnimi kot v sodelovanju z velikimi imeni, kot so Zmelkoow, Prismojeni Profesorji Bluesa in organizatorji Dirty Skunks) zaključili in svoje mesto na sceni zacementirali s predstavitvijo svojega prvega albuma.

Praznovali bodo skupaj s punk prijatelji Manifest s Koroške, Osotögari iz Celja in Trophy Jump iz Zagreba, ki so se z veseljem odzvali povabilu na najbolj nesnažni Halloween v nedavnem kolektivnem spominu slovenske družbe.

Slavnostni večer bodo imeli tudi Osotögari, ki se bodo prvič v živo predstavili pred publiko. Manifest, ki svojo linijo furajo že dlje časa in bodo za nas tlakovali teren, se neznansko veselijo predolgo-odložene vrnitve v Ljubljano, Trophy Jump pa so privlekli za širjenje meja, saj bi bil kriminal, če se zagrebški punksi ne bi na poti iz špila v Münchenu ustavili še v najlepšem mestu na severnem balkanu!

Po žepu vas bodo udarili za 5€ za vse, ki pridete v maskah, in 7€ za vse ostale.

Facebook dogodek