Prva skladba dvojca Silk Sonic je Leave The Door Open

Main-Press-Photo-Silk-Sonic

Večkratna dobitnika najbolj prestižnih glasbenih nagrad Grammy Bruno Mars in Anderson .Paak sta združila moči v glasbenem dvojcu in ga poimenovala Silk Sonic. Njuna prva skladba je Leave The Door Open in napoveduje cel album dobrot naslovljen An Evening With Silk Sonic.

Skladba je že danes na voljo na NA VSEH STRTEAMING PLATFORMAH, uradni videospot pa si lahko ogledate TUKAJ. Izid prvega singla je pospremila še posebna bonus intro skladba z gostom Bootsyjem Collinsom. Leave The Door Open je prava stvar za pomladno prebujenje, ki ga že vsi čutimo in tudi vas bo prijelo, da pustite vrata danes odprta.

Bruno Mars je v času svoje samostojne glasbene kariere že prodal več kot 130 milijonov albumov in se s tem umestil med najbolj prodajane glasbenike vseh časov. S svojim zadnjim albumom 24K Magic je leta 2018 pometel s konkurenco in prejel sedem nagrad Grammy, v vseh kategorijah, v katerih je prejel nominacijo, med drugim tudi v kategorji Album leta.

Anderson .Paak je eden vodilnih predstavnikov sodobnega hiphopa, R&B-ja in neosoula, zvezdniški glasbenik in producent. Ta varovanec slovitega Dr. Dreja in dobitnik grammyja za najboljši rap nastop leta 2019 se je tega istega leta ustavil tudi v Kinu Šiška s svojim bendom in kakopak odigral pred razprodano dvorano.