Prihaja METALJOT RASPALJOT open air festival 2018!

Metaljot Razpaljot bo letos potakal 6. julija.
Metaljot Razpaljot bo letos potakal 6. julija.

Po seriji odlično sprejetih in nekajkrat razprodanih koncertih pod imenom METALJOT RASPALJOT, vam z navdušenjem sporočamo, da je prišel čas prvi (in drugi največji metal open air festival v Sloveniji) open air festival – METALJOT RASPALJOT open air festival 2018.

 

Z vlakom na idilično lokacijo

20. maja bo organizator razkril še dodatne nastopajoče!
20. maja bo organizator razkril še dodatne nastopajoče!

Festival se bo odvijal na idilični lokaciji občinskega dvorišča v Laškem, in sicer 6. julija 2018 pod velikim šotorom, tako da nam morebitno slabo vreme nikakor ne bo prišlo do živega, po samem festivalu pa imamo tudi veliko srečo z voznim redom vlakov, saj je ob 2:24 zjutraj vlak proti Ljubljani (in naprej), ob 1:57 pa v smeri proti Mariboru (in naprej).

Kot nosilce festivala gostijo velikane tehničnega death metala DECAPITATED! Po več kot dvajsetih letih delovanja se nam bo na odru predstavila tudi kultna black, death, industrial zasedba NOCTIFERIA. Prav tako se nam bo s svojim pristnim in surovim brutal thrash metalom predstavila zasedba PANIKK. Ta paket bandov pa zaključujemo s senzacijo imenovano VALUK, ki bo poskrbela za pravo mero poganskega black metala. Drugi paket bandov objavimo 20. maja!

Glede na vašo podporo vsa ta leta, so se organizatorji odločili da vam ponudijo izredno ugodno ceno festivalske vstopnice. Cena vstopnic v predprodaji preko On Parole Productions je 18€, na dan dogodka pa 22€!