Premierni koncert Miha Erič v ŽIVO tudi Live Stream

Miha Erič (Foto: Promo)

Ustna harmonika, lap steel kitara, saksofon in tolkala so inštrumenti, s katerimi izraža svoje inspiracije, obogatene z močnim vokalom.  Miha je stara duša, zbiratelj starin in vsi tisti, ki poznate njegove komade veste, da tudi odličen pisec besedil. Sodeluje s številnimi glasbeniki v Sloveniji in tudi v tujini, tako na koncertih v živo, kot tudi pri studijskih snemanjih.

V zadnjem času se je tudi zaradi razmer v katerih smo se znašli, posvetil predvsem solo avtorskemu ustvarjanju skladb, kar bo premierno predstavil V ŽIVO tudi vam. ”Razkosal se bom na štiri dele.”

KONCERT V ŽIVO Z LIVE STREAM PRENOSOM

Miha Erič tke večplastno ustvarjalno naravo in energijo na glasbeno –ilustratorsko platno, pa čeprav se na prvi pogled zdi, da ta dva medija nimata nič skupnega. Morda nista imela nič skupnega do pojava tega ustvarjalnega genija. Dokazuje, da si lahko odprt, ustvarjalen, polno čuteč, kreativen na obeh področjih. Najbrž je prav od človekove ustvarjalne potence njegovega kova odvisno, kaj razume pod eno i9n kaj pod drugo ustvarjalno vibracijo, očitno pa ima dovolj kreativnega naboja, imaginacije in želje po samorealizaciji, kot tudi ustvarjalne žilice, da je imeniten na obeh področjih. In to je šele začetek procesa, za katerega se ne ve natančno kam in s kakšno manifestacijo pelje in pripelje.

”Umetniška duša bivajoča v dveh ali več delih kreativne celote. Miha Erič tke večplastno ustvarjalno naravo in energijo na glasbeno –ilustratorsko platno, pa čeprav se na prvi pogled zdi, da ta dva medija nimata nič skupnega. Morda nista imela nič skupnega do pojava tega ustvarjalnega genija. Dokazuje, da si lahko odprt, ustvarjalen, polno čuteč, kreativen na obeh področjih. Najbrž je prav od človekove ustvarjalne potence njegovega kova odvisno, kaj razume pod eno i9n kaj pod drugo ustvarjalno vibracijo, očitno pa ima dovolj kreativnega naboja, imaginacije in želje po samorealizaciji, kot tudi ustvarjalne žilice, da je imeniten na obeh področjih. In to je šele začetek neke poti, nekega procesa, za katerega se ne ve natančno kam in s kakšno manifestacijo pelje in pripelje. Čuteč, umetniški iskalec, snovalec in veliki radovednež, ki navdih uresničuje v obojem hkrati in prav tak je glasbenik in umetnik Miha Erič.”  — Miha Lampreht