Predstavljamo vam skupino Steel

Steel

Skupina Steel je bila ustanovljena proti koncu leta 2012 v Beogradu v Srbiji in se razvrščajo med melodične hard rockerje.

Po začetnih težavah z menjavanjem članov, so se v končni postavi, ki deluje še danes, posvetili pisanju lastnih avtorskih komadom. Tako so leta 2016 pri založbi PGP-RTS izdali svoj prvenec z naslovom Deo sna. Album so promovirali na večih nastopim po Srbiji s skupinami kot so Kerber, Zana, Kraljevski Apartman, Epilog, … in nastopali po številnih klubih v Beogradu, Nišu in Novem Sadu.

SteelVzporedno z nastopi so člani skupine Steel delali tudi na materialu za svoj drugi album. Tako so konec lanskega leta so v samozaložbi izdali album z naslovom Minut po minut, s katerega vam predstavljamo komad Halo.

V času norije z korona virusom pa so fantje napisali tudi novo pesem z naslovom Ostani ne izlazi, ki poziva, da ostanite doma.

Skupino Steel sestavljajo:

Branislav Lazić – vokal
Rajko Bosiočić – kitara
Bojan Antonijević – bas kitara
Jovan Jovanović – klaviature
Saša Omerović – bobni

Kar je značilno za skupino Steel, je dobra in pozitivna energija, katera je usmerjena v ustvarjanje glasbe, besedil in aranžmajev. Več o skupini lahko najdete na njihovi spletni strani http://steelband1.com/ ali na Facebook profilu https://www.facebook.com/Steel.the.band/

Steel – Halo:

Steel – Ostani ne izlazi: