Predstavitev brezplačnih delavnic za mlade avtorjev glasbe

Ojačevalnica (foto: Maša Gojić, arhiv projekta Mladi Rapetek)

Glasba je ena izmed najbolj kul stvari na svetu. Potrjeno. Lahko jo poslušaš, lahko plešeš na njo, lahko jo izvajaš, lahko pa jo tudi ustvarjaš! Brezplačne delavnice, ki smo jih poimenovali OJAČEVALNICA – Mala šola kitare za songwriterje, so namenjene tistim dekletom in fantom od 12 do 16 let, ki so že osvojili osnovno znanje kitare in želijo biti korak bliže ustvarjanju avtorskih komadov. Hudo!


Kaj moraš storiti?

Na naslov ojacevalnica@gmail.com preko platform za pošiljanje večjih datotek pošlji do 15.3.2021 svoj videoposnetek, na katerem igraš kitaro in, če želiš, tudi poješ. Če boš predstavil priredbo, je ok, če pa slučajno že svoj, avtorski komad, toliko bolje.

Ne pozabi pripeti izpolnjene prijavnice! 

Izbrali bodo 5 udeleženk in udeležencev, ki se boste v aprilu z ekipo najprej srečali na spoznavnem dnevu, potem na treh malce daljših delavnicah z mentorjem in na koncu na zaključnem, »tazaresnem« koncertu, kjer boste imeli možnost predstaviti svoj avtorski komad. V primeru nadaljevanja epidemije bodo organizatorji vse skupaj morali žal prestaviti na jesenski termin ali premakniti na splet.

Več o projektu za mlade si lahko preberete TUKAJ.

Ojačevalnica