Pred Lumberjack pestro koncertno leto

Skupina Lumberjack (FOTO: Marko Alpner)
Skupina Lumberjack (FOTO: Marko Alpner)

Vse bolj prepoznavna glasbena zasedba Lumberjack je od lanskega izida prvenca polno zasedena. Ne mine vikend, ko fantje ne bi koncertirali širom Slovenije. S svojim brezkompromisnim rock’n’rollom in energijo, ki jo ustvarjajo na odru, navdušujejo vedno večje množice ljudi.

Nastopili bodo tudi na letošnjem OrtoFestu

Njihova mladostna energija in razigranost sta prisotni na vsakem koraku. S humornim pristopom, s katerim so se lotili vabila na koncert v Zip bazi Trzin, so dosegli nepričakovan odziv. Na dogodek, naslovljen z duhovitim naslovom Šnel kurs: kako zapustiti gostilno pred sončnim vzhodom, se je odzvalo več kot 4.000 ljudi.

Velik obisk in dober žur pa pričakujejo tudi na enem bolj znanih ljubljanskih rockerskih prizorišč. ‘Poletno’ sezono bodo odprli 9. aprila, s koncertom na jubilejnem 20. Ortofestu. Kot gost se jim bo na odru pridružil znani glasbenik in avtor številnih uspešnic Miha Guštin – Gušti. Z Lumberjacki bo zaigral tudi Guštijev sin, mladi kitarist, ki s svojim igranjem navdušuje v glasbeni skupini Joker Out, Kris Guštin, med damami pa bo njihova gostja, trenutno najbolj vroča vlogerka v Sloveniji in včasih na skrivaj tudi pevka, Teja Perjet, bolj znana kot COOLMAMACITA.

Ob tej priložnosti bodo fantje predstavili tudi novi videospot za skladbo ‘Čist vse‘. Dva dni pred nastopom na Ortofestu pa bodo s koncertom v nežnejši akustični obliki podprli dobrodelni tek Hop na grad, ki bo zbrana sredstva namenil Pediatrični kliniki v Ljubljani.