Posljednji zbogom! | Punčke + gosti (Seine, Lynch)

Foto: Punčke

Punčke. V dvanajstih letih od Balkana, preko srednje Evrope pa vse do Azije. Pred devetimi leti se je njihova mednarodna pot pričela ravno v Škofji Loki, kjer bodo junija tudi sklenile svojo zgodbo.

‼ Bodi del zgodovinskega trenutka in ne zamudi zadnje priložnosti, da (prvič ali / in zadnjič) doživiš ‘Punčkasto’ rockovsko eksplozijo v živo!

? Vstopnica: 8 € / spletna predprodaja, 10 € / na dan dogodka ?  //

➡ spletna predprodaja se prične 25. 5. 2019

NASTOPAJOČI:

? Punčke ?

? so kultna zasedba, ki je v dvanajstih letih delovanja preživela vse mogoče pretrese v bendu in se iz njih vrnila še močnejša. Za njimi so odlični studijski albumi, lepo število EP-jev in nekaj več kot štiristo koncertnih nastopov po raznolikih festivalih ter večjih in manjših koncertnih prizoriščih. Niso jim tuji niti največji odri, saj so leta 2014 nastopile v vlogi predskupine Queens of the Stone Age v Zagrebu in Ljubljani. Že vse od svojega nastanka pred dobrim desetletjem se žanrsko nočejo opredeljevati. So stoner, so pank, so indie. Vzemi, kar hočeš.

? Seine ?

? je eno izmed osrednjih imen regionalne scene in neodvisne založbe Moonlee Records. Gre za vselej spreminjajoči se projekt nekdanjega člana zasedbe Vlasta Popić, miloglasnega Ivana Ščapca, ki trenutno deluje v paru z bobnarjem Dimitrijem, nekdanjim basistom omenjene zasedbe. Zvok Seine, ki se nahaja na presečišču poetičnega punka, nekonvencionalnega indieja in divjaškega folka, sta na novem albumu razširila na področji trip hopa ter indie elektronike, vse skupaj pa zavila v temačna, toda privlačna Ščapčeva besedila.

? Lynch ?

? je že dodobra odrsko uveljavljena zasedba mladih in navitih domačih kitarskih pobov. Na priznanem showcase festivalu Tallinn Music Week so leta 2018 pristali na večini seznamov najboljših koncertov festivala, že pred tem pa smo jih slišali na našem MENT-u Ljubljana in Klubskem maratonu. Letos so del mreže INES talentov, ki jih bo popeljala na različne showcase festivale širom Evrope.