Policija potrkala na vrata Marilyna Mansona

Marilyn Manson je v velikih težavah.
Marilyn Manson je v velikih težavah.

Po poročanju TMZ-ja, je policija v sredo zvečer obiskala pevca Marilyna Mansona na njegovem domu v Hollywood Hills v Kaliforniji. Njegov prijatelj je namreč izrazil zaskrbljenost glede 52- letnega pevca.

 

Zoper Mansona vedno več obtožb

Časnik The Sun pa navaja, da je bila losangeleška policija poslana v sredo, nekaj po 18. uri na pevčev domači naslov. Trkali so na vrata 52- letnega šok rockerja, a nihče ni odprl. Po odhodu so se organi pregona dve ure kasneje vrnili nazaj na njegov doma saj so želeli govoriti z nekom, ki biva v rezidenci, a tudi tokrat brez uspeha. V določenem trenutku pa je Mansonovo posest celo preletaval helikopter in usmerjal žaromete na njegovo hišo.


Po vztrajanju policije so nekako le vzpostavili stik s predstavnikom pevca, ki je zatrdil, da je z Mansonom vse v redu, a da noče ven in spregovoriti.

Po tem, ko ga je v ponedeljek njegovo nekdanje dekle in igralka Evan Rachel Wood obtožila spolnega in psihološkega nasilja, se je nad 52- letnim pevcem zgrnil velik črni oblak. Po Woodsovi so se namreč oglasile še druge žrtve nasilja. Kot da to še ne bi bilo dovolj pa so spregovorili tudi številni glasbeniki in njegovi prijatelji, ki so zgolj potrdili, da Manson nikoli ni bil ravno ‘priden fant’.

Od nekdaj kontroverzni pevec sicer vse obtožbe zanika, pred dnevi se je odzval na svojem uradnem Instagram profilu z zapisom: ‘Očitno sta moja umetnost in življenje že dolgo magnet za polemike, toda te nedavne trditve o meni so strašno izkrivljanje resničnosti. Moji intimni odnosi so bili s podobno mislečimi partnerji vedno povsem sporazumni. Ne glede na to, kako – in zakaj – se drugi zdaj odločajo za napačno predstavitev preteklosti, to je resnica.’

Zaradi hude afere je z njim prekinila sodelovanje tudi njegova založba Loma Vista Recordings.

Vsak dan pa je več ljudi, ki prst usmerjajo v 52- letnega pevca in razkrivajo njegovo temačno in skrivnostno življenje med štirimi stenami.