Poletna noč na Soriški planini

Poletna noč (Foto: FB dogodek)

Zlato obdobje slovenske popevke zaznamujejo 60. in 70. leta prejšnjega stoletja. V tem času so tudi luč sveta ugledale danes zimzelene popevke, kot so Orion, Med iskrenimi ljudmi, Poletna noč, Maček v žaklju, Dan ljubezni in mnoge druge, ki bodo ponovno zaživele na odru v objemu prelepih gora in to v svoji izvirni podobi.

V varnem okolju revijskega Orketra Amadeo, pod vodstvom dirigenta Tilna Drakslerja, bodo priznani slovenski pevci Nuša Derenda, Maja Berce in Andraž Gartner oživili stihe slovenskih pesnikov in napeve skladateljev. Vsi skupaj poosebljajo čas drugačne družbene stvarnosti in pristnejših, bolj človeških odnosov med ljudmi. Morda spomin na preteklost v svoji nostalgičnosti podreza in obudi v nas vseh tisto kar je najlepše in najboljše.

Vabljeni na Soriško planino, 20. julija, kjer bomo v čarobnem okolju poslušali zlate hite slovenske popevke. Prireditev bo prostem.

Vstopnice v predprodaji na vseh prodajnih mestih mojekarte.si po Sloveniji (OMV, Petrol, 3DVA trafike, Alpetour, Kiosk Delo prodaja, Kompas, M Holidays).

Več informacij o dogodku na info@soriska-planina.si.