POLETJE V ŠIŠKI: Infected @ Kino Šiška

Skupina Infected (FOTO: Vita Orehek)
Skupina Infected (FOTO: Vita Orehek)

Poletje v Šiški zaključujemo z nastopom prvakov tretje sezone Špil lege Infected!

Ne bodo vas okužili s kakšnim nevarnim virusom, pač pa z glasbo, za katero še na srečo niso odkrili protistrupa. Infected je mlada skupina, ki se ne želi omejevati – ne žanrsko niti izpovedno.

Po letih kaljenja, nase so prvič opozorili leta 2016 z zmago na Rock vizijah v Novi Gorici, Bitki bendov v Mariboru in Špil ligi v Kinu Šiška, so leta 2018 izdali svojo prvo, z videospotom pospremljeno avtorsko pesem – Miselne ceste. Skladba je predstavljala le posamezen delček albuma Kolaž, ki so ga premierno predstavili decembra 2018 v mariborskem Kinu Udarnik.

Lani so kot zmagovalci natečaja nastopili na glavnem odru hrvaškega INmusic festivala, kasneje pa v sklopu turneje Tour de Kauch svojo glasbeno okužbo širili še po slovenskih dnevnih sobah.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

? PRIJAVI SE NA KŠ NEWSLETTER: http://bit.ly/KinoSiskaNewsletter
? PRENESI KŠ APP: http://bit.ly/KinoSiskaApp

Prikaži manj