Po 4 letih se v Ljubljano vrača Dubioza Kolektiv

Dubioza Kolektiv (FOTO: Goran Lizdek & Edvin Kalic)
Dubioza Kolektiv (FOTO: Goran Lizdek & Edvin Kalic)

Štiri leta po epskem Soundclashu v Stožicah se DUBIOZA KOLEKTIV končno vrača v Ljubljano! Enega najbolj priljubljenih bendov iz regije, ki je kot originalna zafrkantsko-angažirana balkanska avantgarda že zdavnaj prerasel v svetovni fenomen, bo spet gostil Ritem mladostiv petek, 21. oktobra, v ljubljanski dvorani L56 Litostroj.

Dubioza se vrača na Ritem mladosti

Najpopularnejši bosanski bend, ‘u svijetu pa i šire’, če si sposodimo nadrealistični vokabular, je pred kratkim izdal album ‘Agrikultura‘, nov desant na slovensko prestolnico pa bo izvedel po izdatni poletni koncertno-festivalski turneji. Visokooktanska dub-ska-punk-reagge-rock atrakcija, ki se je na regionalni in svetovni glasbeni zemljevid postavila s hiti, kot so ‘Kažu’, ‘Kukuz’, ‘Himna generacije’, ‘Rijaliti’, ‘No Escape (from Balkan)’, ‘Blam Blam in U.S.A’., osvaja občinstvo z izjemno energijo, lucidnimi besedili in odrskim nastopom, ki premakne tudi slona. In čas je, da po štirih letih končno spet premaknejo tudi Ljubljano!


Organizator Ritma mladosti je agencija Collegium Mondial Travel, producent in partner najboljših glasbenih, družabnih in zabavnih doživetij v Sloveniji in širši regiji. Ob originalnih produkcijah Siddharta x BFM, Dan D x Mi2 ter Dubioza kolektiv vs S.A.R.S. in številnih domačih glasbenikih je Ritem mladosti že gostil tudi svetovne zvezdnike, kot so John Martin, Alle Farben, DJ Antoine, September, Agnes, RIO, Peter Bič Project, Steve Edwards, Filatov & Karas, The Shapeshifters, Umek in mnogi drugi.

PRVIH 100 vstopnic po ceni 15,90€ na voljo od SREDE, 22. 6. 2022
Vstopnice prodajata www.EVENTIM.si in PETROL – tudi za BON21!