Plavomanija je zajela Slovenijo!

Plavi Orkestar bodo marca 2018 nastopili v Stožicah.
Plavi Orkestar bodo marca 2018 nastopili v Stožicah.

Govorice so se potrdile. Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, se na veliko veselje mnogih oboževalcev ponovno vrača v Slovenijo.

V okviru velike regijske turneje ‘Everblue’ so po spektaklih v Sarajevu in Beogradu, kjer so v plavo ekstazo spravili preko 100.000 obiskovalcev, najavili dva nova datuma in sicer: 15.2. LjubljanaArena Stožice in 17.2. Zagreb – Dom sportova!

 

Znova bomo priča njihovim številnim uspešnicam

(FOTO: Miro Majcen / 24ur.com)
(FOTO: Miro Majcen / 24ur.com)

Nazadnje so ‘Plavci’ v Ljubljani nastopili februarja 2010, ko so v rekordnem času dvakrat razprodali Halo Tivoli in povzročili pravo ‘plavomanijo’. Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak  bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo. Ker skozi sadove preteklega dela uživajo nevprašljivo vsesplošno popularnost, bi jih brez problema lahko označili za ljudski bend.

Številne uspešnice kot so ‘Od rodjendana do rodjendana’, ‘Suada’, ‘Bolje biti pijan nego star’, ‘Ako su to samo bile laži’, ‘Sava tiho teče’, Goodbye teens’, ‘Kaja’, ‘Odlazim’ in druge so poskrbele, da se fenomen kultne skupine, ki je doživela že več glasbenih vrhuncev nadaljuje tudi v današnjem času.

Kritiki skupino štejejo za enega največjih kulturnih fenomenov osemdesetih in devetdesetih let, ki je še dandanes blizu tako starejšim, kot mlajšim generacijam poslušalcev. Plavci so doslej izdali osem albumov, ki so se skupaj prodali v nakladi preko 5 milijonov izvodov, svet pa večkrat obkrožili s turnejami s skupaj že več kot 2.500 koncerti.

FAN PIT vstopnice za koncert legendarne skupine PLAVI ORKESTAR so RAZPRODANE!
Pohitite in si pravočasno zagotovite svojo vstopnico v parterju ali v kategoriji zelenega ringa na Eventim.si ali v Eventimovi prodajni mreži po vsej Sloveniji. Za parter in zeleni ring je število vstopnic omejeno!