Plavi orkestar z novo live skladbo ‘Kad ti ljubav ime prozove’

Skupina Plavi orkestar (FOTO: Aljoša Rebolj)
Skupina Plavi orkestar (FOTO: Aljoša Rebolj)

Dolgo pričakovan prvi live singel z aktualne turneje ‘Everblue’ legendarne skupine Plavi orkestar, posnet avgusta na glavni ulici v Sarajevu, na kultnem mestu, pri ‘Vječni vatri’ je končno na voljo. Nastopali so pred nepregledno množico 50. 000 obiskovalcev. Takrat je nastal tudi video ‘Kad ti ljubav ime prozove’.

 

Plavi orkestar februarja v Areni Stožice

Live album z aktualne turneje ‘Everblue’ bodo legendarni Plavci snemali 15. februarja v Ljubljani ter dva dni kasneje, 17. februarja v Zagrebu.

Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, bo na veliko veselje mnogih oboževalcev po dolgem času nastopila v Sloveniji. Legendarni Plavci bodo v ljubljanskih Stožicah nastopili v četrtek, 15. februarja, k nam pa prihajajo v okviru turneje Everblue, ki jo pripravljajo na velikih odrih v velikih mestih nekdanje skupne države.

 

Slišali boste njihove številne uspešnice

V dvorani Stožice bodo nastopili 15.2.2018.
V dvorani Stožice bodo nastopili 15.2.2018.

Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak  bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo. Ker skozi sadove svojega dela uživajo nevprašljivo vsesplošno popularnost, bi jih brez problema lahko označili za ljudski bend.
Številne uspešnice kot so ‘Od rodjendana do rodjendana’‘Suada’, ‘Bolje biti pijan nego star’‘Ako su to samo bile laži’‘Sava tiho teče’‘Goodbye teens’, ‘Kaja‘, ‘Odlazim‘ in druge so poskrbele, da se fenomen kultne skupine, ki je doživela že več glasbenih vrhuncev nadaljuje tudi v današnjem času.

 

 

 

KDO: Plavi orkestar
KDAJ: četrtek, 15. februar 2018 ob 20h
KJE: Arena Stožice, Ljubljana, Slovenija
VSTOPNICE so na voljo TUKAJ
Na naši spletni strani pa poteka tudi nagradna igra, kjer se lahko potegujete za 2 vstopnici!