Plavi Orkestar v pripravah na triumfalni spektakel v Areni Stožice!

Skupina Plavi orkestar (FOTO: Aljoša Rebolj)
Skupina Plavi orkestar (FOTO: Aljoša Rebolj)

Plavi Orkestar, največja koncertna atrakcija v regiji je aktualno turnejo ‘Everblue‘ pričela s koncertom pri ‘Vječni Vatri‘ v Sarajevu. Nadaljevala jo je s koncerti v Beogradu, Zürichu ter po vseh  pričakovanjih razprodala vse koncerte na turneji.  Jutri bosta Plavi Orkestar pričakala še Ljubljana (Arena Stožice15. februar 2018) ter dva dni kasneje, Zagreb (Dom Sportova, 17. februar 2018). Do zdaj si je turnejo ‘Everblue’ ogledalo že več kot 150.000 ljudi.

 

Obeta se izjemna avdio – vizualna produkcija

15.2. bodo nastopili v Areni Stožice.
15.2. bodo nastopili v Areni Stožice.

Plavi Orkestar je za avdio – vizualno produkcijo angažiral Skymusic corporation, ki je do zdaj sodelovala  z velikimi festivali ter z največjimi svetovnimi zvezdami, kot so Enrique Iglesias, Santana, Robbie Williams, Rihanna, festivalom Exit in mnogimi drugimi vidnimi glasbeniki.

Atmosfera, ki spremlja turnejo ‘Everblue’, spominja na osemdeseta leta, ko je vladala nevsakdanje močna Plavomanija. ‘Mi smo in bomo ostali garažni bend. Razprodane dvorane in vrhunska produkcija so lepa stvar ampak za nas to ni dovolj. Najbolj pomembna so nam čustva in pa mali svet skupine Plavi Orkestar, to je edina garancija za dober koncert. Ampak to je odvisno le od nas štirih’,  je izjavil Saša Lošić Loša pred velikima koncertoma v Ljubljani in Zagrebu.

Občinstvo bo na koncertu legendarne skupine Plavi Orkestar uživalo v najbolj prestižnem zvočnem sistemu na svetu, revolucionarnem ozvočenju ANYA ameriškega proizvajalca EAW (Eastern Acoustic Works). To ozvočenje bo na koncertih legendarnih Plavcev v Zagrebu in Ljubljani predstavljeno prvič.