Phil Rudd (AC/DC) prodaja posestvo na Novi Zelandiji

Phil Rudd (FOTO: Phil Rudd Facebook)
Phil Rudd (FOTO: Phil Rudd Facebook)

Po poročanju Stuffa, bobnar legendarne avstralske zasedbe AC/DC Phil Rudd prodaja svoj dvorec na Novi Zelandiji in to za vrtoglavih 4 milijone novozelandskih dolarjev (približno 2,71 ameriških dolarjev).

Se je Phil Rudd vrnil v AC/DC?

Posest se nahaja v Otumoetau, glavnem predmestju mesta Tauranga in je sestavljena iz dveh stanovanjv v katerima pa je kar šest spalnic. Posest meri 586 kvadratnih metrov in je ograjena ter opisana kot zelo zasebno.
64- letni bobnar je tu živel vse od zgodnjih osemdesetih in bo tudi po prodaji ostal v tej regiji, želi si le manjšega posestva.

Glasne pa so tudi govorice, da sta se tako Phil Rudd kot tudi pevec Brian Johnson nedavno vrnila v zasedbo AC/DC. Špekulacije so se začele po tem, ko sta bila lani poleti skupaj ujeta na fotografiji pred studiom v Vancouvru v Kanadi. Skupina AC/DC pa naj bi v kratkem izdala tudi nov studijski album.

Rudd je bil leta 2014 odpuščen iz skupine AC/DC, po tem, ko ga je sodišče na Novi Zelandiji obsodilo na osem mesecev hišnega pripora zaradi groženj s smrtjo in posedovanja drog.

Rudd je takrat tudi prevzel odgovornost in dejal: ‘Bil sem jebeni kreten. Ustrelil sem se v koleno. Sami si posteljemo. Ti delaš svoje napake s katerimi se moraš soočiti in to je tisto, kar sem storil.’

Rudd je sodeloval pri petnajstih albumih skupine AC/DC, leta 2014 pa je izdal tudi samostojni album ‘Head Job‘. In prav izdaja tega ploščka je 64- letnega bobnarja tako razjezila, da je svojemu osebnemu pomočniku in njegovi hčeri grozil, da ju bo ubil. Besen naj bi bil predvsem na način, kako je potekala promocija albuma.

Rudd je s skupino AC/DC igral od leta 1975 do leta 1983, nato pa se je leta 1994 vrnil in vztrajal do leta 2014. Prvič se je z AC/DC pojavil na albumu ‘T.N.T.’ leta 1975.