Pevec skupine Parni Valjak doživel blažjo možgansko kap

Aki Rahimovski je pred kratkim doživel blažjo možgansko kap. (FOTO: Špela Macuh)
Aki Rahimovski je pred kratkim doživel blažjo možgansko kap. (FOTO: Špela Macuh)

Iz priljubljene zasedbe Parni Valjak, so na svojem uradnem Facebook profilu sporočili, da je njihov frontman Aki Rahimovski doživel lažjo možgansko kap, zaradi česa so odpovedani tudi vsi že najavljeni koncerti skupine.

 

Na prvem mestu je Akijevo zdravje

Simpatični Aki Rahimovski je za hrvaški spletni medij 24sata po izpustu iz bolnišnice dejal, da ni nič strašnega in, da je v redu. Ker pa Aki rabi svoj čas, da se njegovo zdravstveno stanje popolnoma umiri, so vsi koncerti do nadaljnjega odpovedani.

Sporočilo skupine Parni Valjak.
Sporočilo skupine Parni Valjak.

Parni Valjak pa so na svojem Facebook profilu zapisali: ‘Dragi naši, na žalost smo do nadaljnjega primorani odpovedati vse koncerte. Aki Rahimovski je imel lažjo možgansko kap, in se zdaj že počuti bolje, rabi pa nekaj časa za rehabilitacijo. Svoje delo jemljemo zelo resno in ne radi razočaramo na tisoče ljudi, ki ste se že veselili prihajajočih koncertov, ampak Akijevo zdravje je zdaj na prvem mestu. Hvala vam za razumevanje in pozivamo vas, da našemu Akuju pošiljate ljubezen, in pozitivno energijo, da se vrne še močnejši kot kadarkoli! <3