Ozzy Osbourne ne bo več sedel za volan

Ozzy Osbourne bo raje pel, kot vozil avto.
Ozzy Osbourne bo raje pel, kot vozil avto.

Princ teme, Ozzy Osbourne se je odpovedal vožnji, po tem, ko je bil udeležen v manjši prometni nesreči. K sreči ni bilo nič hudega in se pri tem ni nihče poškodoval, a več kot očitno je bil že rahel trk dovolj, da se je Ozzy odločil, da ne bo več sedel za volan.

 

Ozzy izpit za avto delal kar 19x

Njegov sin Jack je povedal: ‘Imel je manjši trk (‘poljubček’) z nekom in po tem je bil v šoku in dejal: veš, nočem več voziti. Sicer je že tako iz dneva v dan manj vozil. Mislim, da je spoznal, da noče prevzeti takšne odgovornosti.’

Jack je še dejal, da njegovega očeta skrbi predvsem to, da bi ga lahko kdo tožil, če bi kdajkoli povzročil prometno nesrečo s svojim vozilom in povzročil škodo. Dodal je: ‘Pomisli na to – Ozzy se zaleti v nekoga in naslednja stvar, ki bi sledila, bi bila milijonska tožba. Zdaj pa mislim, da oče noče več prevzemati takšne odgovornosti na svoja pleča. To je to.’

Sicer pa Ozzy ni bil prvič udeležen v prometni nesreči. Že leta 2010 je polnil naslovnice medijev, ko je bil v Los Angelesu vpleten v prometno nesrečo. S Ferrarijem je takrat zadel z zadnje desne strani Mercedes, tik pred vstopom na avtocesto. Tudi takrat k sreči nihče ni bil poškodovan, nastala je le manjša gmotna škoda.

In že takrat je Ozzy v intervjuju povedal, da je izpit za avto delal kar devetnajstkrat, ker je bil vedno vinjen ali pod vplivom česa drugega. Pred eno izmed glavnih voženj pa je bil celo tako nervozen, da je zdravnika prosil, da mu predpiše pomirjevala. Po zaužitju zdravil pa je postal zaspan: ‘Torej, ko bi moral obrniti avto, sem preprosto zaspal. Ko sem se zbudil, je ocenjevalec preprosto izginil, a pustil sporočilo na papirju na armaturni plošči: Na žalost gospod Osbourne ni opravil izpita in bi predlagal, da nikoli več ne poskuša voziti tega avtomobila.’ Povedal pa je še, da mnogi ocenjevalci sploh niso hoteli z njim v avto.