Paul Gilbert oktobra v Orto baru

Paul Gilbert
Paul Gilbert

Kitaristi, tokrat vam bo veselje zaplesalo ob misli na oktober, kajti v Ljubljani se bo ustavil eden in edini Paul Gilbert!

Na kratko o glasbeniku

Glasbenik ameriškega rodu, rojen leta 1966, je svetu najbolj znan kot soustanovitelj zasedbe Mr. Big, ki smo jo v Kinu Šiška videli avgusta lani, sodeloval pa je z imeni, kot so Racer X, Black Sheep, G3, Steve Vai, Eric Johnson, Joe Satriani, Yellow Matter Custard, The Electric Fence, stOrk. Njegov glasbeni ‘pedigre’ je nesporen, prav tako njegov talent. In to je dokazal tudi z najnovejšim albumom, že 17. albumom ‘I Can Destroy‘, ki je izšel 27. maja letos in ki ga bo v Ljubljani predstavil že omenjenega 7. oktobra 2019. Na albumu sta sodelovala tudi svetovno znani bobnar Thomas Lang ter prav tako nič manj znani basist Kevin Chown.

Kdo bo z njim nastopal v živo, še ni znano, jasno pa je, da bodo to res priznana imena. In če ste kakorkoli povezani s kitaro ali pa ste le fan res dobre glasbe, potem si nujno zapišite 7. oktober kot dan, ki si ga boste rezervirali zgolj za Paula Gilberta!

Vstopnice! 25 evrov v predprodaji! 29evrov na dan dogodka! Kupijo se lahko v Orto baru, v trgovini Truga v Ljubljani ali pa prek On-parole.