Parni Valjak konec novembra v Cvetličarni

Aki Rahimovski, pevec skupine Parni Valjak. (FOTO: Špela Macuh)
Aki Rahimovski, pevec skupine Parni Valjak. (FOTO: Špela Macuh)

V petek, 22. novembra 2019 se v ljubljanski Cvetličarni obeta res ekskluziven klubski koncert slovite hrvaške skupine Parni valjak, ki trenutno na svoji veliki turneji Runda 44 polni največje dvorane na Hrvaškem, hkrati pa razprodaja tudi dvorane čez lužo, v ZDA.

Prisluhnili boste lahko številnim uspešnicam

Njihove pesmi tako odzvanjajo po največjih prizoriščih, tokrat pa jih boste lahko videli tudi letos v pravem klubskem vzdušju, kjer bodo njihove številne uspešnice prišle še toliko bolj do izraza v bolj intimnem, a seveda prav tako energičnem okolju. Vstopnice, katerih število je zelo omejeno, so že na voljo na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima. Ne zamudite!

Parni Valjak je en največjih in najpopularnejših pop rock bandov na področju nekdanje skupne države. Nastali so leta 1975, na sceni pa so se s krajšim premorom obdržali vse do danes. Parni Valjak je gonilna sila vala rock in poprock skupin na Hrvaškem in širše, posneli so 20 studijskih albumov, prejeli 15 nagrad Porin in si pridobili celo vojsko oboževalcev. Na odru že vrsto let dokazujejo da so iz pravega testa, obiskovalce vseh generacij držijo v deliriju polni dve uri in pol, po koncertih pa si vzamejo čas tudi za druženje. Izkušeni mački so polni energije in morda ravno zaradi kilometrine, še vedno mladi po srcu. Njihovi oboževalci in oboževalke boste v Cvetličarni lahko slišali njihove številne uspešnice, kot so ‘Ona je tako prokleto mlada’, ‘Hvala ti’, ‘Jesen u meni’, ‘Anja’, ‘Gledam je do spava’, ‘Uhvati ritam’, ‘Godine prolaze’, ‘Kada me dotakne’, ‘Nemirno more’ in številne druge.

VSTOPNICE:
Cene vstopnic: že od 23,90€
Prodaja vstopnic: www.eventim.si in Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.