Panda z veličastnim koncertim v Cankarjevem domu

Nekdo je rekel »Legenda postaneš, ko te pozna in se te spominja več generacij.« (neznano vir). Težko bi rekli da to ne velja za skupino Panda, še posebej, če kot ilustracijo navedemo eno anekdoto:

Nekoč pred nedavnim, je na koncu koncerta skupine Panda prišla do Andreja najstnica, ki je vsa žarela od navdušenja. Prišla je povedat, da je bil koncert čudovit in da doslej Pande sploh ni poznala in kako ji je všeč, da se ji je to sedaj zgodilo. Andrej in Pandovci so sicer vajeni, da so na njihovih koncert prisotne skoraj vse generacije, vendar se najstnikov ravno ne tre. Zato je Andrej vprašal: »Kako to, da si vseeno prišla na koncert, čeprav nas nisi poznala?« Dekle je brez obotavljanja povedala, da jo je na koncert napotila mama, ki je že imela kupljeno karto, a ji čas ne dopušča, da bi se koncerta udeležila. Dekle je mami reklo, da nič ne ve o Pandi, a je mama baje rekla, da se bo imela čudovito. In tako je prišla in je sedaj navdušena.

Z veseljem napovedujemo izid novega projekta LEGENDA, ki ga bo zasedba Panda predstavila slovenskemu občinstvu 19. oktobra v Cankarjevem domu. Na odru bodo gostje: Tinkara Kovač, Urban Lutman (Batista Cadillac), Big Band Bled pod vodstvom Primoža Grašiča, Primož Fleischman – saksofon, Aljoša Jurkošek – trobenta.

19. oktober 2023 – Cankarjev dom

DOGODEK