Ozzy pravi, da turneja ni odpovedana, ampak zgolj prestavljena

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne (Foto: metalinjection.net)

Ozzy Osbourne je nedavno zaradi zdravstvenih težav odpovedal celotno turnejo po Severni Ameriki, sam pa pravi, da turneja ni odpovedana, ampak zgolj prestavljena.

Kdaj se bo vrnil na koncertne odre še ni znano

S turnejo No More Tours 2 bi moral začeti 27. maja v Atlanti, a bo namesto na koncertne odre raje odšel na zdravljenje Parkinsonove bolezni v Švico. V pogovoru za Radio.com pa je 71- letni pevec pojasnil, da ne gre ravno za odpoved turneje, ampak da bodo datumi zgolj prestavljeni. Pravi, da se bo vrnil, ko bo v dovolj dobrem zdravstvenem stanju, da jo bo lahko izvedel.

Princ teme je dejal: ‘Ne morem na turnejo, dokler nisem 100% prepričan, da jo lahko izpeljem. Kajti, če se je lotim in ne bom sposoben nadaljevati, bodo ljudje mislili, da sem izgubil smisel. Torej, se na turnejo ne bom odpravil vse dokler jim ne bom sposoben nuditi koncerta, kot se pričakuje, kajti to ne bi bilo pošteno do njih.’

Evropska turneja, na katero se bo odpravil oktobra skupaj z legendarnimi heavy metalci Judas Priest, za enkrat ni odpovedana in naj bi potekala po zastavljenih načrtih.

Ozzy Osbourne pa med tem časom pridno skrbi za svojo telesno pripravljenost po lanskem padcu doma, zaradi katerega je bila že lani odpovedana celotna turneja. Po hudem padcu pa ga je doletela še Parkinsonova bolezen, zaradi česar je bil primoran odpovedati tudi letošnjo turnejo po Severni Ameriki. Ne glede na zdravstvene težave, ki ga pestijo pa žena Sharon trdi, da oboževalci trdno stojijo za njenim možem in ga podpirajo na vsakem koraku.

Kljub temu da ga na koncertnih odrih še nekaj časa ne bomo videli, pa je danes, 21. februarja, izdal nov studijski album ‘Ordinary Man‘ in sicer pod okriljem glasbene založbe Epic Records.