Ozzy Osbourne z Black Sabbath ne bi več nastopal

Ozzy Osbourne (FOTO: Ozzy Osbourne Facebook)
Ozzy Osbourne (FOTO: Ozzy Osbourne Facebook)

Prince teme je očitno zaprl vrata morebitnemu ponovnemu srečanju legendarne zasedbe Black Sabbath.

 

Ozzy Osbourne obžaluje le eno stvar

Ozzy Osbourne je v intervjuju za glasbeno revijo Rolling Stone spregovoril tudi o ponovnem združenju članov zasedbe Black Sabbath, a je dejal, da je zanj zgodba zaključena.

71- letni pevec ima zadnje čase številne zdravstvene težave, morda je tudi to eden izmed razlogov, da se izogiba ponovnemu snidenju zasedbe Black Sabbath. Ozzy je ob tem povedal: ‘Edino, kar obžalujem je, da zadnjega koncerta v Birminghamu nismo naredili skupaj z Billom Wardom. Zaradi tega sem se počutil resnično slabo. Bilo bi zelo lepo. Ne vem, kakšne so bile takratne okoliščine, ampak to bi bilo resnično lepo. Nekajkrat sem že govoril z njim, vendar me niti najmanj ne zanima, da bi naredili še en koncert.’

Black Sabbath so svoj zadnji in poslovilni koncert odigrali 4. februarja 2017. Od takrat so vsi štirje člani obljubili, da bodo premislili o ponovnem združenju. Lani je Geezer Butler dejal, da nikoli ne reci nikoli, Ozzy pa je prilil olje na ogenj z izjavo, da si želi še en koncert skupaj z bobnarjem Wardom.

Očitno pa iz tega nič ne bo, kajti Ozzy je na vprašanje, ali obstaja možnost, da bi se Black Sabbath ponovno združili oziroma odigrali koncert, dejal: ‘Zame ne. S tem sem zaključil.’

Je pa zato 7. septembra izšel biografski dokumentarni film The Nine Lives Of Ozzy Osbourne, v katerem sta zajeta tako zasebno življenje kot kariera legendarnega 71- letnega pevca. V dokumentarcu pa so tudi intervjuji z zvezdniki kova, kot so Marilyn Manson, Post Malone, Rob Zombie, Ice-T in Jonathan Davis (Korn).