Ozzy Osbourne razkril podrobnosti o novem albumu

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne (Foto: metalinjection.net)

Ozzy Osbourne je skupaj s sovoditeljem, Billyjem Morrisonom, med epizodo Ozzy Speaks (SiriusXM: Ozzy’s Boneyard) razpravljal o svojih sodelovanjih z drugimi pomembnimi glasbeniki, med drugim tudi o njegovih duetih s Post Maloneom in Eltonom Johnom, ki sta se pojavila na Ordinary Man (2020). Sogovorca sta se dotaknila tudi Ozzyjevega prihajajočega albuma, na katerem znova sodeluje s producentom Andrewom Wattom.

“Na prihajajočem albumu sodelujem z Jeffom Beckom, Ericom Claptonom, Tonyjem Iommijem in Zakkom Wyldejem,” je dejal Ozzy .

O procesu sodelovanja z drugimi glasbeniki je Ozzy dejal: “Samo napiši pesem in jih prosi, naj zapojejo [ali odigrajo] tisto, kar jim daš. Dobra stvar je, da je zanimivo delati z nekom drugim. Slabo pa je, če zadeva ne deluje, stvari ne moreš kar pusti, ker bodo potem vsi jezni,” je pojasnil.

Na vprašanje, ali mu je kdaj kakšen glasbenik vrnil kakšno stvar, ki mu ni bila všeč, je Ozzy odgovoril: “Ne. Eric Clapton, na prihajajoči plošči, eno od besedil govori o Jezusu, za katerega ni bil povsem prepričan.  Ampak na koncu je bilo vse v redu … solo, ki ga je naredil, je zelo dober.”