Ozzy Osbourne prejel prvo dozo cepiva

Ozzy Osbourne se po prejetem cepivu počuti precej olajšanega.
Ozzy Osbourne se po prejetem cepivu počuti precej olajšanega.

Legendarni Ozzy Osbourne je že pred časom izjavil, da čaka na vrsto za cepljenje. Prejšnji teden pa je na vrsto dejansko tudi prišel in prejel prvi odmerek cepiva proti Covid-19.

 

Žena je koronavirus že prebolela

72- letni pevec je novico o prvem prejetem odmerku cepiva sporočil kar v britanski pogovorni oddaji Loose Women, kjer je nastopil skupaj z ženo Sharon. V oddaji je povedal, da je prvo dozo cepiva prejel v četrtek, edini neželeni stranski učinek, ki ga je prizadel pa je boleča roka. Povedal pa je še, da je hvaležen za prejeto cepivo in od cepljenja dalje tudi precej olajšan.

Pred časom je za koronavirusom zbolela tudi njegova žena Sharon, o tistem obdobju pa je povedal: ‘Neizogibno je, da ne bi poznali nekoga, ki je zbolel, še preden se vse to konča. Ne morem veliko storiti. Samo upal in molil sem, da ne bi resnično zbolela, ali še kaj hujšega.’

Odkrito pa je priznal tudi, da mu je prav žena Sharon rešila življenje, po tem, ko je začela upravljati z njegovim življenjem.

Ozzy zdaj čaka še na drugi odmerek cepiva in na to, da se življenje počasi vrne v ustaljene tirnice. Zelo rad bi namreč zopet stal na odru, le upamo lahko, da ga še ‘ujamemo’.