Ozzy Osbourne mu je poslal platinaste albume

Ozzy Osbourne (FOTO: SelectSpecs)
Ozzy Osbourne (FOTO: SelectSpecs)

Prvotni bobnar Ozzyja Osbourneja Lee Kerslake je močno zbolel, zdravniki so mu napovedali le še slabih osem mesecev življenja. Ena izmed njegovih poslednjih želja je bila tudi, da bi dobil platinaste plošče s strani Ozzyja, na katerih je igral tudi sam. Princ teme ni okleval in mu jih je poslal.

Ozzy mu je izpolnil željo

Kerslake je igral na Ozzyjevih prvih dveh samostojnih albumih ‘Blizzard Of Ozz‘ in ‘Diary Of A Madman‘, a zaradi sodnega spora gleda avtorskih pravic, naprej z Ozzyjem nato ni več sodeloval. Prejšnji mesec pa je Kerslake spregovoril za Metal Voice, v katerem je med drugim pokazal tudi pismo za Ozzyja in Sharon Osbourne, v katerem ju je prosil za diske. Povedal je tudi, da je zbolel za kostnim rakom in rakom na prostati in, da so mu zdravniki napovedali le še osem mesecev življenja.

Kerslake je dejal: ‘Rad bi jih obesil na steno, preden umrem. To je na mojem seznamu želja.’


Konec tedna pa je Ozzy objavil fotografijo, na kateri je Kerslake s ploščami in zapisal: ‘Zelo me veseli, da Lee Kerslake uživa v svojih ‘Blizzard’ in ‘Diary’ platinskih albumih. Upam, da se počutiš bolje. Z ljubeznijo, Ozzy.’