Ozzy Osbourne mora počivati 6 tednov

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne (Foto: metalinjection.net)

Ozzy Osbourne ima zadnje čase zdravstvene težave, zaradi hude gripe je bil prejšnji teden najprej sprejet v bolnišnico, kasneje pa so ga celo prestavili na intenzivno nego. Zaradi tega je bil primoran odpovedati evropski del turneje No More Tours 2. Očitno pa njegovo zdravstveno stanje še ni na želeni točki, odpovedati je moral namreč tudi koncerte, napovedane v Avstraliji, Novi Zelandiji in na Japonskem.

Zdravje je najpomembnejše

Ozzy je prejšnji teden preživel v bolnišnici, najhujši del zdravljenja je za njim, a ga čaka še okrevanje. Njegova žena in managerka Sharon Osbourne je povedala: ‘Zdravniki so mu svetovali, naj ostane doma in popolnoma okreva, kar pomeni polnih šest tednov brez potovanj.’

Prvotno je bil Ozzy hospitaliziran zaradi hude oblike gripe, zdravniki pa so se ustrašili, da bi se bolezen lahko razvila v pljučnico, kar bi za 70- letnega pevca lahko bilo usodno. Iz tega razloga so ga premestili na intenzivno nego, kjer si je princ teme kar hitro opomogel. Do popolnega okrevanja pa ga zdaj čaka še šest tedenski počitek, kar pomeni, da so odpovedani tudi vsi koncerti, ki jih je imel napovedane v Avstraliji, Novi Zelandiji in na Japonskem.

Ozzy upa, da bo odpovedane koncerte v Evropi lahko nadomestil septembra.