Ozzy Osbourne meni, da ga čaščenje hudiča varuje pred Covid-19

Je res hudič zaščitil svoje najbolj predane učence pred boleznijo Covid-19? Ozzy Osbourne verjame, da je res tako.

Ozzy se je seveda šalil

V morda malce nepremišljeni izjavi za Metal Hammer je princ teme namreč tehtal učinek pandemije na svojo družino in prišel do zaključka, da so ga leta predanega služenja satanu morala okrepiti proti morilskemu virusu.

Ozzy je dejal: ‘Žena je imela virus, hči je imela virus, jaz pa ga nisem dobil nikoli. Biti častilec hudiča ima svoje dobre strani!’

Brez dvoma, Ozzy se je zgolj šalil. V resnici je imel namreč princ teme v zadnjih letih številne zdravstvene težave, s katerimi se je spopadel po svojih najboljših močeh. Še več, priznal je, da je v zadnjih dveh letih precej hudo in da je v prekletem stanju.
Zaščito proti Covid-19 pa je nadgradil s cepljenjem, saj meni, da zaradi starosti sodi v ogroženo skupino.

Sicer pa Ozzy čas preživlja predvsem kreativno. 72- letni pevec je namreč povedal, da ima posnetih že 15 novih skladb in da je album v teku. Na prihajajočem ploščku, katerega izid je za enkrat še skrivnost pa naj bi nastopili tudi glasbeni gosti Eric Clapton, Jeff Beck in Zakk Wylde.

Glede prihajajočega albuma pa je Ozzy povedal: ‘Po tonu bo podoben albumu ‘Ordinary Man‘. Vendar ga ne morem popolnoma opisati. Že nekaj časa ga nisem slišal, ker je ves čas v obtoku do drugih ljudi, da dodajo svoj delček – ves čas je jebeno naokoli.’