Ozzy Osbourne: ‘Jebeš božič, sovražim ga’

Princ teme, Ozzy Osbourne, je dejal, da je precej bolj vesel, da lahko med božično-novoletnimi prazniki dela, saj ni ravno ljubitelj teh praznikov. Letos se bo decembra pripravljal na nastop, kajti za Silvestrovo bo 70- letni neumorni pevec namreč imel koncert.

Ozzy ne mara božiča

Ozzy Osbourne v resnici sovraži božič in pravi, da je to obdobje namenjeno zapravljivcem in otrokom. Sam pa se bo decembra raje posvetil delu in pripravam na nastop na prireditvi Ozzfest, ki bo 31. decembra v Los Angelesu.

Ozzy je glede božiča dejal: Sharon sem za vedno dejal – jebeš božič, sovražim ga. To je za zapravljivce in otroke in vedno sem želel delati na božič. Imeli bomo koncert v The Forumu, dva odra. Zakk Sabbath, Rob Zombie, Ice-T in še nekaj drugih ljudi. To bo all-stars Ozzfesta. Rad bi jim podaril veličasten nastop in rad bi se zabaval. Z novim letom prinašam velik udarec!’

Na koncertu bodo prisotni tudi šok rocker Marilyn Manson, Jonathan Davis (KoRn), Devildriver in Wednesday 13.

Prihodnje leto pa se Ozzy vrača tudi na staro celino, kjer ga bomo 1. marca lahko ujeli pri naših sosedih v Boloniji. Aranžma za koncert lahko kupite TUKAJ.