Odpovedan KKŠ Fest 2020

KKŠ Fest 2020 je odpovedan. (FOTO: KKŠ Fest)
KKŠ Fest 2020 je odpovedan. (FOTO: KKŠ Fest)

Ekipa Kluba koroških študentov sporoča, da je zaradi epidemije koronavirusa KKŠ Fest 2020 odpovedan. Fest bi se moral odviti 8. avgusta na Poljani.

Novi koronavirus prekrižal načrte

Ekipa se je z željo po diverziteti in novih izzivih v letošnjem letu poslovila od Summer Breaka, največjega športno-zabavnega dogodka na Koroškem, in se v duhu tradicije osredotočila na stvari, ki koroške študente povezujejo že od samega začetka. Feste, s katerimi si klub prizadeva v regijo vpeljati več športnih in družbeno-zabavnih vsebin, organizirajo že dobrih 10 let.

Žal pa jim je novi koronavirus prekrižal načrte. »Zadnjih nekaj tednov skrbno spremljamo nastalo situacijo. Zaradi posledic epidemije koronavirusa, ki je močno zaznamovala naša življenja, smo bili primorani sprejeti pomembno odločitev. S težkimi srci sporočamo, da KKŠ Festa letos ne bo,« so zapisali na svoji Facebook strani. Ekipa se zaveda, da sta zdravje in družbena odgovornost na prvem mestu.

‘Kljub žalostni novici se naša tradicija nadaljuje. V letu 2021 se bomo ponovno družili z veliko bolj odbitim dnevnim dogajanjem in s še bolj odbitimi večernimi nastopi,’ so dodali.