Nova sezona koncertov v SiTi teatru

SiTi Teater v BTC-ju

SiTi za dobro musko je sinoči s polno dvorano in ganjenim občinstvom otvoril že osmo sezono cikla koncertov, ki gosti izjemne glasbenike z akustičnim programom. Včerajšnji koncert Severe Gjurin z zasedbo je zaradi izrednega zanimanja ponovno na sporedu v ponedeljek, 21.10. Zatem pa v sredo, 6.11., prvič prihaja Teo Collori z zasedbo Momento Cigano.

Big Band RTV Slovenija in SiTi Teater bosta to jesen zakorakala v že peto abonmajsko sezono BigBand@SiTi s programom šestih petkovih koncertov z različnimi glasbenimi gosti. Prvi bo na sporedu 18.10. z vzhajajočo zvezdo londonske vokalne jazz scene, Emilio Martensson. Vabljeni k nakupu abonmaja – 6 koncertov za le 77 € – v prodaji le še do petka, 18.10.!

Konec leta pa na oder SiTi Teatra prihaja čisto svež ekskluziven cikel 1NA1. Gre za glasbene dialoge med petimi pari glasbenikov in glasbenic, ki bodo preko izbranih skladb obujali spomine, menjavali vloge, predvsem pa v intimnem vzdušju spregovorili o zakulisju glasbe, ki nam je blizu. Prva se nam bosta 22.12. pridružila Gušti in Siddhartin Tomi M.!

Prisrčno vabljeni tudi na druge gostujoče koncerte, v torek,15.10., in v sredo, 16.10., nam bo nov album predstavila mlada izkušena kantavtorica Ditka!