Nova mojstrovina SoulGrega Artista

SoulGreg Artist se je tokrat lotil Erosa Ramazzottija. (FOTO: MediaVibre)
SoulGreg Artist se je tokrat lotil Erosa Ramazzottija. (FOTO: MediaVibre)

Priljubljen slovenski glasbenik SoulGreg Artist je navdušil s priredbo ene največjih uspešnic legendarnega rokerja Erosa Ramazzottija, ‘Se bastasse una canzone‘.

O priredbi skladbe ‘Se bastasse una canzone’

S svojo mojstrsko in vokalno udarno priredbo, za katero je v celoti pripravil aranžma, se je SoulGreg Artist poklonil slovitemu italijanskemu glasbeniku in njegovi brezčasni skladbi, ki izpoveduje avtorjevo željo po tem, da bi obstajala pesem, ki bi rešila svet pred sovraštvom, grozotami in trpljenjem. ‘Z glasbo Erosa Ramazzottija sem odraščal, bil mi je velik navdih, zato sem s ponosom naredil priredbo njegove izjemne in brezčasne pesmi, ki ima tako veličasten in lep pomen,’ o skladbi pravi SoulGreg Artist.

Za pesem, v kateri ga spremlja njegova zasedba BigLights Band, je posnel tudi veličasten in mogočen videospot v Centru vesoljskih tehnologij Noordung. Objava pesmi je na družbenem omrežju Facebook požela velik odziv in navdušenje: ‘Kot, da gledaš svetovni oder, vrhunski ste ❤ In vsaka že poznana 100-krat slišana pesem z Vami šele zaživi, se rodi. Je kot prvič slišana. In vaše prepletanje vokalov, vaša eleganca, čista popolnost. Vaše spoštovanje do originala se občuti. Moj velik poklon Maestro Soulgreg Artist, velik poklon Big Lights Band,’ je denimo zapisala ena od obiskovalk.