Nina Pušlar podaljšuje poletje z nalezljivimi toplimi ritmi

Nina Pušlar (foto: Nejc Fon)

Ob vstopu v indijansko poletje in novo šolsko leto spušča Nina Pušlar v radijski eter razgibano skladbo, polno sonca in pozitivnih vibracij.

Pesem, ki poslušalce kar sili k miganju s petami in boki, je prvič izvedla na svojem velikem koncertu v ljubljanskih Križankah, kjer so jo na odru spremljali tudi plesalci Pro Dance studia Mihe Krušiča. V živi izvedbi ujame uho še malo več Afrike, a tudi ob studijski verziji se je težko upreti nalezljivemu plesnemu ritmu in toplini, ki ga povezuje s pozitivnim besedilom.

Nina Pušlar (foto: Nejc Fon)

»Pesem smo ustvarjali lansko poletje in kar dolgo časa izbirali prave besede, ki so najlepše zaplesale v ritmu melodije. Govori o tem, da nam vsak nov dan nam ponuja priložnosti, da polepšamo trenutek ljudem okoli sebe, s čisto majhnimi gestami: ‘Danes dan je za objem, za dotik in nasmeh. Sprejmi ga, podaj naprej, to je to, kar šteje,’« pravi Nina, ki ima te dni polne roke dela.

Nina Pušlar (foto: Nejc Fon)

Skladbi bo v kratkem sledil tudi nov videospot, priljubljena pevka pa s svojo glasbeno ekipo pripravlja še nekaj prav posebnega za obeležitev 15-letnice svoje glasbene kariere. Že veliko prej, 19. septembra, vas vabi pred Center Vič v Ljubljani, na svoj prvi drive-in koncert: »Česa podobnega še nisem počela, to bo moj prvi koncert z gosti v avtomobilih, čisto nova pevska izkušnja in prav zanima me, kako se bodo v tem primeru povezale energije med odrom in občinstvom.«

Njen nastop v živo si lahko pogledate TUKAJ.