Nina Pušlar bo 15 let ustvarjanja obeležila s koncertom

Nina Pušlar
Foto: Urša Premik

Enkraten spletni nastop ljubljenke slovenske koncertne publike – z največjimi hiti, kupom novosti in dodatnimi sladkorčki za oboževalce!

 

Nina bo v koncert vpletla tudi gledalce prenosa

Nina Pušlar bo 15-letnico ustvarjanja popestrila z enkratnim spletnim koncertom, na katerem boste lahko prisluhnili njenim največjim hitom, skladbam z aktualnega albuma ‘Nina‘, s svojimi glasbeniki pa bo druženje na daljavo začinila tudi s šopkom premier.

Odlična priložnost za vse, ki pogrešate koncertna druženja z eno naših najbolj priljubljenih glasbenih ustvarjalk in performerk, sploh pa če vas zanima, kaj svežega je z ekipo ustvarjala v zadnjem času. Nini enkratni optimistični koncert bo izveden na ekskluzivni lokaciji, vanj pa bo vpletla tudi gledalce prenosa.

Sledite družabnim omrežjem Nine Pušlar in Optimistov za dodatne informacije o možnostih interakcije. Pozor! 15 izbranih oboževalcev se bo lahko Nini v živo na daljavo pridružilo tudi v sami izvedbi.
Na voljo je tudi 50 VIP vstopnic, ki vključujejo kratko druženje z Nino pred koncertom.

Veselim se sodelovanja z ekipo Optimisti, ki orje slovensko ledino na področju digitalne komedije in zabave. Kar počnemo, je tudi zame nekaj čisto novega, se pa tega novega izziva zelo veselim. Če se koncerta na daljavo lotiš produkcijsko resno, to ni navaden koncert z dodatkom nekaj kamer, ampak je vse skupaj treba dobro prilagoditi nekoliko drugačni izkušnji nastopanja in spremljanja koncerta na internetu, tako da je pred nami dela, učenja in piljenja podrobnosti poln mesec. Se pa tega nastopa res veselim, saj z oboževalci, s katerimi se nismo videli v živo že več kot štiri mesece, še nismo uspeli proslaviti 15-letnice moje kariere. Pogrešam naše skupne trenutke, z njimi pa bi rada končno delila tudi nekaj novosti, ki sem jih z ekipo ustvarila v zadnjih mesecih. – Nina Pušlar o svojem novem ustvarjalnem izzivu

Vstopnice lahko kupite TUKAJ.