Nicku Cavu umrl že drugi otrok

Nick Cave (FOTO: Marko Alpner)
Nick Cave (FOTO: Marko Alpner)

Legendarni glasbenik Nick Cave je preko družabnih omrežij sporočil, da je umrl njegov najstarejši sin, 31- letni Jethro Lazenby.

Izgubil že drugega otroka

Kot da tragedijam glede smrti otrok v Cavevom življenju ni videti konca, leta 2015 je namreč izgubil takrat 15- letnega sina Arthurja, ki je padel s pečine. Zdaj pa je sporočil še žalostno vest, da je umrl njegov sin Jethro Lazenby.

Cave je za javnost zapisal: ‘Z globoko žalostjo moram potrditi, da je moj sin Jethro umrl. V tem času bi bili z družino hvaležni za zasebnost.’

Jethro Lazenby se je rodil leta 1991, odraščal pa je v Avstraliji. Kot je v preteklosti medijem pojasnil, je slavnega očeta spoznal šele, ko je imel sedem let. Kljub temu da na začetku nista imela odnosa, pa sta kasneje zgradila odlično vez.

Jethro Lazenby se je kasneje preselil v Veliko Britanijo in se ukvarjal z modo, zaposlen je bil namreč kot model, delal pa je tudi za uspešne blagovne znamke, kot sta Balenciaga in Versace. Očetovi geni pa so očitno naredili svoje, saj se je ukvarjal tudi z lastnimi glasbenimi projekti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by susie (@susiecaveofficial)

Jethro Lazenby pa je imel tudi številne psihične težave, leta 2018 je bil obsojen zaradi napada na svoje tedanje dekle, aprila letos pa je bil obsojen zaradi fizičnega napada na lastno mamo. Njegov odvetnik je med postopkom razkril, da so mu ravno postavili diagnozo shizofrenije. Obsojen je bil na mesec dni zaporni kazni, iz zapora pa so ga izpustili prejšnji konec tedna.