Nesporni kralj romantike Bryan Adams kmalu v Zagrebu

Bryan Adams je te dni izdal nov video za skladbo ‘Please Stay’, ki jo bo zaigral tudi 9. novembra 2017 v zagrebški Areni, kjer ga bomo z veseljem pričakali tudi Slovenci.

Popularni kanadski pevec Bryan Adams je glasbeni izvajalec, ki ga številni poslušajo že vse življenje in katerega uspešnice kot so ‘Everything I do’, ‘Have you ever really loved a woman’, ‘Run to you’, ‘Please forgive me’ nam že desetletja odzvanjajo v ušesih.

V dosedanji karieri je s svojimi hiti navdušil in še vedno navdušuje generacije in generacije. Znan je po nalezljivi energiji, iskrenosti na odru in energičnih nastopih, o katerih je govora še dolgo po koncertih.
Bryan Adams bo 9. novembra nastopil v Areni Zagreb.

Do danes je kot roker, kitarist, pevec in avtor glasbe prodal preko sto milijonov plošč, kar ga uvršča med najbolje prodajane izvajalce vseh časov in prejel 23 nagrad od kar 94 nominacij. Med njimi so številni grammyji in glasbene nagrade MTV, s pisanjem in izvajanjem filmske glasbe pa se je zapisal tudi med nominirance za oskarja.

Poleg glasbenega poslanstva Bryan Adams skozi vso kariero ostaja zvest čutu za družbeno odgovornost. Zbira sredstva za revne otrok, redno dobrodelno nastopa, prizadeva pa si tudi za pravice živali. Njegova največja strast poleg glasbe pa je gotovo predvsem portretna fotografija. Fotografiral je celo vrsto znanih obrazov, med njimi tudi našo smučarko Tino Maze.

Njegove pesmi Cuts Like a Knife, Run To You, Summer of ’69, Heaven, All For Love, ki danes veljajo za klasike, so zaznamovale mladost mnogih in pustile sled v glasbeni zgodovini, medtem ko jih z navdušenjem posluša tudi občinstvo mlajše generacije.
Redki se lahko pohvalijo s kar 35-letno glasbeno kariero, pri čemer priljubljeni avtor rock balad nima nikakršne želje, da bi se poslovil od svojih poslušalcev. Njegov najnovejši album Get Up, ki ga je produciral Jeff Lynn iz ELO (Electric Light Orchestra), je nedvomno še en korak naprej v njegovem bogatem glasbenem ustvarjanju.

Svoj novi album ‘Get up’ bo stari znanec slovenskega občinstva to jesen predstavil na sosednjem Hrvaškem.

KDO: Bryan Adams
KJE: Arena, Zagreb, Hrvaška
KDAJ: četrtek, 09.11.2017
Aranžma na koncert lahko naročite TUKAJ.