Napovedujemo: KOALA VOICE in NEVERMIND v Hangar Baru

Koala Voice predstavljajo video za skladbo Silly Plant
Koala Voice - foto: Dominika Maša Kozar

V nedeljo bodo v Izoli igrali Koala Voice in domačini Nevermind.

Vstopnina 15 EUR (Predprodaja v Hangar Baru, cena do dneva dogodka 10 EUR)

KOALA VOICE

Ta slovenski četverec je s svojo neobremenjenostjo, razbijaško indie punk prezenco polno nalezljivih melodij in zasoljenih kitarskih riffov zelo hitro prirastel k srcu množicam, tako po Sloveniji kot tudi drugje po Evropi, predvsem po zaslugi prvenca Kangaroo’s a neighbour (2015) in drugega albuma Wolkenfabrik (2017). Leta 2018 pa so svojo diskografijo obogatili še z akustičnim albumom Koala Voice: Izštekani in pa nonšalantnim Woo Horsie, kjer so nam Koala Voice med drugim postregli z njihovim nesramno popoidnim hitom Ker tu je vse tako lepo.

Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko pa so naprej lovili tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit, Inmusic in drugi.

V letu 2020 so se Koala Voice posvetili ustvarjanju in snemanju njihovega 4. studijskega albuma z naslovom Plata, ki pa so ga že ob koncu leta začeli predstavljati širši publiki v obliki singlov, obogatenih z videi, za pesmi Vertigo, Vukovi in nazadnje Spaghettification. Z miksom indie rocka, popa, stonerja, rocka, countryja in diska, nam Koala Voice v slovenščini, srbohrvaščini in angleščini ponujajo 13 novih pesmi, ki odražajo časovno obdobje napolnjeno z iskanjem odgovorov večno neodgovorjenih vprašanj o ljubezni, prijateljstvu in srcozlomu, kjer poskušajo najti odgovor v malih trenutkih sreče. Ko opevajo stvari, ki malo bolijo, čudne rože, tuširanje, zaskrbljene ljudi, volkove in vrtoglavice, vam z albumom Plata, Koala Voice pustijo, da najdete skrite dele sebe skozi njihove pesmi.

Koala Voice so Manca Trampuš, Domen Don Holc, Tilen Prašnikar in Miha Prašnikar.

NEVERMIND

Nevermind so 4-članski band iz okolice Kopra, ki ga tvorijo prepotentni kitarist in vokalist Matej Mittendorfer, prepoteni basist Tine Farkaš, vraževerni klaviaturist Timotej Majer in širokousti bobnar Enej Rihter. V tej postavi delujejo približno tri leta, ustvarjajo pa pretežno rock’n’roll glasbo, ki jo na odru začinijo s skoraj neopaznimi plesnimi koraki. Poleg na novo posnetih, v večini še neizdanih stvaritev, so v preteklosti že izdali EP, ki skoraj v nobenem pogledu ne spominja na tistega o Gilgamešu. V prihodnosti si želijo ustvariti čim večji opus lastnih del, s katerim si prizadevajo zadovoljevati predvsem potrebe moških v zrelih letih. Največji dosežek bi jim predstavljala uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent.

Facebook dogodek