Na festival Brežice, moje mesto prihajajo S.A.R.S.

Skupina S.A.R.S.
Skupina S.A.R.S.

Organizatorji festivala Brežice, moje mesto so razkrili prvega izvajalca letošnjega dogajanja, ki se bo tradicionalno odvilo konec meseca junija.

 

Prihajajo S.A.R.S.

30. junija bodo tako največji brežiški oder zavzeli člani srbske zasedbe S.A.R.S., kar je na družabnih omrežjih razveselilo številne obiskovalce rastočega posavskega festivala. Bend z izjemno kariero in še večjo karizmo, katero so uspeli pretvoriti v kar 7 studijskih albumov, bo nedvomno navdušil z največjimi hiti, ki izžarevajo poseben balkanski melos mešanice pop-rock-reggae-blues-jazz glasbe. In kot je zapisal organizator ZPTM Brežice: ‘Naj se’, ‘Lutka’, ‘Buđav lebac’, ‘Klinka’, ‘Ratujemo ti i ja’ in številni drugi hiti v Brežicah slišijo glasno kot še nikoli!”

Sicer pa bo festivalsko dogajanje med 24. junijem in 1. julijem tudi tokrat postreglo s pestrim glasbenim naborom za vse generacije, kulinaričnim doživetjem Kuhne na ulci, športnimi izzivi in dogajanjem za najmlajše, kar vsako leto v Brežice privabi preko 20.000 obiskovalcev od daleč in blizu. Prihajajoče napovedi spremljajte na www.bmm.si.