Na deževen dan Magnifico prepeva ‘Say No When You Gotta Say Yes’

Magnifico (Foto: Marko Ocepek)

Magnifico, prvak disco-schlagerja, tokrat planetarno občinstvo nagovarja s skladbo Say No When You Gotta Say Yes. Pesem je komentar umetnika kot slehernika na sedanjost, na čas, ko lahko posameznik postane sprožitelj sprememb. 

»Naj nas vodijo drznost, humor, nagajivost in lastno razmišljanje po poti do svobodnega duha. Bodite živi in zdravi. Aleluja!,« sporoča Magnifico.

Videospot za skladbo je Magnifico pletel kar nekaj časa in se na koncu v sodelovanju z režiserjem Markom Pircem (Studio 7) odločil za formo snemanja na iPad, ena na ena in brez kompleksnih snemalnih načrtov. Osrednji del videa je tako postal posameznik z efekti, ki jih vsakodnevno ponujajo družbena omrežja.

Izid skladbe bo pospremila tudi zelo omejena naklada 7-inčne singlice, kjer je na strani A aktualni hit Say No When You Gotta Say Yes, na strani B pa Pegica, ki jo je Magnifico predstavil v lanskem letu. Za vse ljubitelje pletenja pa je Magnifico ustvaril še unikatno serijo pletilk in preje v barvi po njegovem osebnem izboru.

Magnifico, ki v Srbiji s pesmijo Pukni Zoro slovi tudi kot »avtor najdražje pesmi v kafani«, je pred mesecem dni za glasbo v drugi sezoni serije Sence nad Balkanom prejel že peto nagrado zlatna antena v karieri. Svetovne pozornosti pa je bila deležna tudi skladba Ya Mustafa, in sicer se je predvajala v HBO seriji Foodie Love. In še za piko na i je po kinematografih v Rusiji in Srbiji zaokrožil film Hotel Beograd, režiserja Konstantina Statskiyja, kjer so prav tako slišane prepoznavne Magnificove melodije.