Muff z novim videom ‘Ti si ta’

Skupina Muff (FOTO: Matic Kremžar Photography)
Skupina Muff (FOTO: Matic Kremžar Photography)

Skupina Muff bo v pteke, 6. aprila izdala nov EP z naslovom ‘Unity‘, na ploščku bo 6 pesmi, 4 nove in 2 že znani, ki še nista dobili mesta na fizični izdaji. Za skladbo ‘Ti si ta‘ pa so posneli tudi video, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani.

 

Sledi promocija albuma v Cvetličarni

Promocijo bo skupina izvedla na dan izida ploščka 6.4. v velikem slogu, s koncertom v ljubljanski Cvetličarni, prav tam kjer so pred tremi leti do dobra napolnili prizorišče.

Po skoraj enoletnem kreativnem premoru, med katerim so nekateri člani raziskovali glasbeno pokrajino na drugi strani oceana, preostali pa v domačem okolju, se vračajo z novimi skladbami, za katere pravijo da so sveže in žanrsko neobremenjene.

6. aprila bo skupina Muff nastopila v Cvetličarni. (FOTO: Matic Kremžar Photography)
6. aprila bo skupina Muff nastopila v Cvetličarni. (FOTO: Matic Kremžar Photography)

Skupina je svoj izdelek naslovila ‘UNITY’, kar v slovenskem jeziku pomeni združitev, enotnost in se nanaša na njihovo osebno zgodbo, hkrati pa opisuje probleme današnjega časa, kjer prevladuje družbena razdvojenost, neenakost med spoloma, nesolidarnost do šibkejših skupin družbe in nezavedanje dejstva, da je vsaka družbena skupina kot tudi posameznik, kamenček v mozaiku in del večje zgodbe. Prav od vsakega kamenčka pa je odvisna končna slika celote, še dodajajo.

Za slike je poskrbel Matic Kremžar, styling so pa prepustili Nini Šušnjari.
Fantje in dekle v Cvetličarni obljubljajo odličen dogodek, kjer ne bo manjkalo dobre glasbe in dober žur do jutranjih ur.