Muff z novim videom ‘LV’

Skupina Muff je izdala novo skladbo 'LV'. (FOTO: Matic Kremžar Photography)
Skupina Muff je izdala novo skladbo 'LV'. (FOTO: Matic Kremžar Photography)

Izpiljena produkcija, vrhunska izvedba, nalezljive plesne melodije in besedila, s katerimi se poistovetijo številni poslušalci, so kvalitete, ki eno naših najodličnejših in najuspešnejših glasbenih zasedb odlikujejo že od samega začetka.

 

Muff z novo skladbo ‘LV’

Muff so za skladbo 'LV' posneli tudi video. (FOTO: Žiga Mihelčič)
Muff so za skladbo ‘LV’ posneli tudi video. (FOTO: Žiga Mihelčič)

Muff tudi tokrat ne razočarajo, saj so za novo pesem LV že posneli videospot, ki so ga v začetku novembra uradno predstavili glasbeni javnosti.

‘LV’ tako po besedilu, kot zvoku nadaljuje tam, kjer se je končal singel ‘BIT‘. Vendar se z novo skladbo zgodba o tem, kako težko je ohraniti odnos, ko se izgubita strast in ljubezen in vse skupaj postane samo še rutina, zaključuje. V osnovi gre za zanimiv glasbeni dvojček, v katerem se pesmi prepletata in izhajata ena iz druge.

 

Posneli tudi video

Tudi videospot za ‘LV’, ki temelji na vroči klubski atmosferi, plesu, barvah, je vizualno nadaljevanje ‘BIT’. Muff so k sodelovanju ponovno povabili prijatelje, ki so uspešno prevzeli vlogo številnih plešočih statistov. V dveh snemalnih dnevih je tako v domači spalnici in klubu Casa Del Papa nastal spot pod režisersko taktirko Žige Radulje in produkcijsko skupino Primate.

Muff pa so neutrudni tudi kar se tiče nastopov, saj jih do konca leta čaka še kar nekaj koncertov.