Mrle iz Let3 gol zasačen s kozlom

Mrle in kozel. (FOTO: To ni montaža)
Mrle in kozel. (FOTO: To ni montaža)

Na naš naslov je pricurljala opolzka fotografija golega Mrleta iz skupine LET 3. Ob njem je živi kozel, obut v špičake. Seveda smo najprej pomislili na fake news. Poklicali smo Damira Martinovića Mrleta, ki je med drugim izjavil: Ma nee, fotografija je avtentična, to ni montaža! Ob popoldnevih se pogosto pocrkljam s kozlom, ki mu je ime Šime. On je živina, jaz sem živina, oba sva odrasla, čeprav je res, da mi gredo malo na živce njegovi špičaki’.

Mrle bo kmalu kar dvakrat obiskal Ljubljano

AntiValentinovo v Ljubljani prvič!
AntiValentinovo v Ljubljani prvič!

Dobra dva tedna pred velikim Antivalentinovim dvodnevnim žurom v Cvetličarni (20. in 21. februar) vabimo vse ljubitelje smeha in zabave na Antivalentinovo StandUp predigro brez cenzure.

Na prvem AntiValentinovem dvodnevnem žuru bodo 20. februarja nastopili LET 3, TBF, in VOJKO V. Drugi dan, 21. februarja pa bodo oder raztrgali EDO MAAJKA, ELEMENTAL in KLEMEN KLEMEN. Oba dneva bosta podkrepljena s stand up programom Studijo Smijeha iz Zagreba!

V torek, 5. februarja ob 20. uri se bo v Orto baru odvrtela Antivalentinova StandUp predigra brez cenzure. V nizkem štartu bomo ob 20. uri, ko bo mikrofon prevzela Marina Orsag, stand up komičarka iz Studija smijeha pridružila se ji bo slovenska kolegica, Eva Virc.
Pričakali vas bodo Mrle in Prlja iz Let3, slišali smo tudi, da bo AntiValentinman poskušal preprečiti vse ljubezenske poskuse …. Spremljajte z nami napeto dogajanje v živo – v torek, 5. februarja ob 20. uri v Orto Baru. VSTOP PROST!