Je Brian Johnson res potrdil vrnitev v AC/DC?

Brian Johnson bo izdal avtobiografijo. (FOTO: Guitar Interactive)
Brian Johnson bo izdal avtobiografijo. (FOTO: Guitar Interactive)

Ameriška grindcore zasedba Terrorizer trdi, da so na letališču srečali pevca Briana Johnsona, ki jim je potrdil, da se vrača na mesto pevca v legendarno avstralsko zasedbo AC/DC.

Se Brian Johnson res vrača?

Že avgusta lani so se začele širiti govorice, da se bosta (nekdanja) člana pevec Brian Johnson in bobnar Phil Rudd vrnila v zasedbo AC/DC, ko jo je eden izmed oboževalcev zasačil skupaj v Kanadi v Vancouvru pred snemalnim studiem. Na fotografiji je bil ujet tudi producent Mike Fraser.

Po tem pa so govorice potihnile in nič več se ni govorilo o skupini AC/DC. Ugibalo se je le, ali bo na prihajajočem albumu pel Axl Rose ali Brian Johnson.

Te dni pa je skupina Terrorizer sprožila nov val govoric. Trdijo namreč, da so se vračali iz evropske turneje in na letališču srečali Johnsona. Povprašali so ga, ali so govorice resnične, odvrnil pa naj bi jim: ‘Da!’ Johnson naj bi bil namreč tudi sit zanikanja.

Terrorizer pa so povedali: ‘Danes po letu domov smo na letališči naleteli na Briana Johnsona iz AC/DC in vprašali smo ga o govoricah, da se vrača v skupino AC/DC in o tem, da snemajo nov album. Dejal nam je: Da, in da je sit zanikanja. Kar je bil precej kul zaključek naše turneje.’

Johnson je bil leta 2016 prisiljen zapustiti skupino AC/DC zaradi težav s sluhom. Namesto njega je začasno uskočil legendarni frontman zasedbe Guns N’ Roses Axl Rose, da je skupina AC/DC tako lahko končala s svetovno turnejo Rock Or Bust world tour.

Kdaj bo izšel težko pričakovani studijski album skupine AC/DC za enkrat še ni znano.