MRFY-ji z novim spotom ‘OMAMA’

MRFY na 9. obletnici KŠ (Foto: Aleš Žnidaršič)

Slovenski javnosti se je skupina MRFY prvič pokazala s svojim odlično sprejetim singlom, ki so ga izdali na božični dan leta 2016. V letu 2017 so imeli kar dve najbolj predvjane pesmi na Valu 202 – »Domače Top 5«, in sicer ‘Klic’ in ‘Always (Če te najdem)’.

Torej leto 2017 je bilo za njih prelomno, saj so dobro sprejete pesmi tako med poslušalci, kot med kritiki, začeli predstavljati na vedno večjih ter pomembnejših odrih. Dne 21. septembra 2018 je izšel 1. album »Story«, ki je požel same pozitivne kritike. Sledila je turneja s Siddharto, kasneje pa še nekaj nastopov s Koala Voice. Na instagramu in drugih družbenih omrežjih si nabirajo veliko bazov sledilcev, ki se na dnevni bazi smejijo njihovim vragolijam.

Objavijo prav vse, še tisto, kar bi lahko skrili, a čeprav so mladi po srcu, na vsake toliko objavijo tudi kakšen nov kumad. Glasba ostaja še naprej vrhunska in prečudovito jih je spremljati, kam bodo zavili naslednje, ker verjetno še oni ne vedo. Tako so nas ponovno presenetili in obdarili na božični dan z darilom pod smrekico; ‘OMAMA’.