Mrfy bliskovito razprodali Šiško, Hamo se seli v Križanke

V zraku je slutit pomladno prebujanje, za ovinkom so toplejše temperature, piše se barvitejša, bolj razgibana dogodkovna prihodnost. Tudi v Kinu Šiška zato vrvi od najav. Založeni smo s svežimi informacijami, datumi in pestrim glasbenim dogajanjem.

Kmalu bo zelo pestro koncertno dogajanje

Hamo & Tribute 2 Love so že lani napovedali, da bo leto 2022 leto ljubezni. Mi jih držimo za besedo. In ker se količina ljubezni množi in širi, koncert prestavljamo na romantično mestno prizorišče. Srečamo se 22. 5. 2022 v Križankah!

Bliskovito razprodana Šiška in koncert skupine MRFY prav tako pričata še o eni precej nezanemarljivi količini glasbene naklonjensti. MRFY v Kinu Šiška 4. 5. 2022, razprodano! Se že obeta dodatni koncert?

Po nesojeni koronski odpovedi pa se bo 9. 5. 2022 v Šiški končno ustavila še ameriška senzacija temačnega synth-popa, Boy Harsher. Da barve in svetlobe nekoliko prepihamo še s črnobelim tipkovjem in harmonijami v sencah.

Tako se na hitro glasi napoved pomladi, a je tudi marčevski glasbeni program že bogat in polno razgiban. Zato zatogovo ne velja čakati na maj!

Na spletni strani Kina Šiška so objavljena tudi navodila za obiskovalce, zaposlene, ostale sodelavce in izvajalce.
Kino Šiška bo dosledno izvajal vse ukrepe za zajezitev širjenja koronavirusa (ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT in veljavni osebni dokument; zagotovitev prostega sedeža med obiskovalci; pravilno nameščena kirurška ali FFP2 maska).

Ob vstopu na prireditveni prostor v času javnih kulturnih prireditev je potrebno upoštevati veljavne javnozdravstvene ukrepe in s tem dokazila o PCT pogoju. Kot dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT se lahko predloži digitalno COVID potrdilo EU v digitalni ali papirnati obliki, opremljeno s kodo QR (mobilna sporočila niso veljavna) ali se predloži drugo potrdilo oziroma dokazilo v skladu s predpisi, ki ga pristojna oseba preveri z vpogledom v to potrdilo oziroma dokazilo. Ob predložitvi katerega od navedenih dokazil je potrebno izkazati tudi veljaven osebni dokument.