Mimi Margot vabi na morje s Poletno romanco

Mimi Margot oddajajo poletne vibracije! Predstavljajo najnovejšo skladbo “Poletna romanca” zasedbe Mimi Margot, ki ji lahko prisluhnete na vseh pretočnih platformah, spremlja pa jo tudi videospot. 

“Poletna romanca” ni le še ena pesem o ljubezni in sončnih zahodih – je zvočna kapsula vseh tistih nepozabnih trenutkov, ki jih prinaša poletje. Pesem vas bo spomnila na prve poljube, dolge sprehode po plaži in tiste večere, ko ste se izgubili v ozkih uličicah obmorskega kraja in našli svoj raj. Vse to je zavito v melodične tone, ki se kot valovi nežno dotikajo vašega srca.

Mimi Margot so navdih črpali iz lastnih poletnih avantur in nostalgičnih spominov. “Želeli smo ustvariti nekaj, kar bo ljudi spomnilo na minljive poletne trenutke, ko je bilo vse mogoče,” pravijo. »Skladbo smo zato objavili na prvi poletni dan, veseli pa smo, da lahko zdaj predstavimo še videospot, ki skladbi da še poseben čar.”

Videospot je poln poletne romantike in nostalgije. Čudovite obmorske lokacije popolnoma ujemajo vzdušje pesmi. Uprizarja čarobne poletne trenutke, ki jih vsi nosimo v srcu.