Bliža se Overlake festival

Foto: management

Se že pripravljate na elektronski spektakel, nepozabno noč brez primere v soboto, 20. julija 2024 ob 20.00 do 4.00 naslednjega dne, bodo na prizorišču pod zvezdami na Visti pri velenjskem jezeru v Velenju v okviru 1. festivala Overlake 2024 nastopili vrhunski didžeji Umek, Valentino Kanzyani in Brlee, poleg njih pa bodo na oder stopili tudi Mooh, Crocy in pa zmagovalka uradnega natečaja All About Music Anisa. Naj poudarimo, da bosta DJ Umek in DJ Kanzyani po skoraj 15 letih spet nastopila na istem odru, na istem dogodku!

Ob temu organizator napoveduje, da bo to dogodek kot ga že dolgo ni bilo! Vabljeni na nepozabno izkušnjo z glasbenimi didžejevskimi virtuozi, ki že več kot tri  desetletja navdušujejo množice! Tako se tudi Umek po 20 letih se vrača v Velenje, da vas popelje na glasbeno potovanje, ki bo preseglo vsa pričakovanja.

Organizator festivala Overlake 2024 obljublja vrhunsko produkcijo zvoka in svetlobnih efektov, ki bodo ustvarili edinstveno vzdušje na tem velikem spektaklu, ki bo na prizorišču pod zvezdami na Velikem odru Viste v Velenju. Overlake Festival 2024 tako obljublja ta dan užitka, kjer se bo elektronska glasbena kultura prepletala v harmonijo zvoka, obdana s čarobnostjo Velenjskega jezera. Bodite pripravljeni na nepozabno glasbeno pustolovščino, ki bo presegla vsa pričakovanja! Ambient in ponudba na tem prekrasnem prizorišču ob Velenjskem jezeru sta res posebna! Še posebno prekrasen razgled na sončni vzhod in zahod bo na PrePartyju in na After Fooru, ob melodični plesni glasbi in ekskluzivnih trenutkih, za vaše brbončice pa bo na voljo raznolika kulinarika in ponudba pijače za vse okuse. Glede na dejstvo, da je ob prizorišču tudi plaža ob jezeru, se boste v vročih poletnih dneh lahko kopali, plavali, sprostili in hladili v jezeru, blizu pa je tudi kamp, ki vam ob tej priložnosti ponuja poseben 20% popust.

Predprodaja vstopnic že poteka na www.eventim.si in na vseh njihovih pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji! Ne zamudite vstopnic do vključno četrtka, 4. 7. po ceni 22,00 EUR, po temu bo ta 27,00 EUR!