Miley Cyrus se bo lotila Metallice, na pomoč ji bodo priskočili številni znani glasbeniki

Miley Cyrus (FOTO: indigo music)
Miley Cyrus (FOTO: indigo music)

Miley Cyrus se je pred časom odločila, da bo posnela album s priredbami skladb zasedbe Metallica. Na pomoč pa ji bodo med drugim priskočili sir Elton John ter bobnar zasedbe Red Hot Chili Peppers Chad Smith.

Na pomoč ji bodo priskočili številni znani glasbeniki

Brez večjih težav je sir Elton John privolil in zaigral na klavir različico legendarne skladbe ‘Nothing Else Matters‘.

Miley Cyrus je že oktobra lani ponosno naznanila, da bo posnela album s priredbami skladb zasedbe Metallica. Nedavno pa je v intervjuju za Capital Radio razkrila, da ji je na pomoč med drugim priskočil tudi Elton John. Tu pa se presenečenje ne konča. K sodelovanju sta privolila namreč tudi bobnar Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) ter čelist Yo-Yo Ma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lars Ulrich (@larsulrich)


Miley Cyrus pa ob tem ni skrivala navdušenja: ‘Zelo sem navdušena nad tem sodelovanjem. Andrew Watt bo poskrbel za produkcijo in resnično sem navdušena. Imeti Eltona Johna, Metallico in mene … všeč mi je, ko se sestavine ne ujemajo povsem, morda se mi zdi zgolj izmišljotina, ki je nihče ne bi sestavil. Moraš imeti nekoga kot je Watt, ki upa tvegati.’

Miley Cyrus pa je v preteklosti že izvedla skladbo ‘Nothing Else Matters’ in sicer na festivalu Glastonbury leta 2019.

Sicer pa tudi bobnar Metallice Lars Ulrich ne skriva, da goji prijateljstvo tako z Eltonom Johnom kot tudi z Miley Cyrus.